De Mariënhof is niet alleen bekend vanwege de mooie runderen die er met liefde grootgebracht worden, maar vooral ook vanwege zijn authentieke en historische karakter!

Zowel het jachthuis als de landbouwschuur hebben de rijks monumentale status. Het jachthuis is anno 1597 en de landbouwschuur anno 1735. Het jachthuis is recent in oude luister hersteld.

De middeleeuwse opkamers van ons jachthuis zijn nog helemaal intact, origineel en authentiek! Ruim 425 jaar oud het is bijna niet te bevatten!

In de zomer kan je bij ons tijdens de winkeltijden op vrijdag en zaterdag genieten van een kopje koffie, een cappuccino of espresso, een thee of een sapje op ons terras met uitzicht op de runderen in de wei of bij minder weer in de middeleeuwse opkamers.

De 2e zaterdag van september is het open monumentendag. Op deze dag stellen wij ook de monumenten open en zijn wij aanwezig om vragen te beantwoorden en korte rondleidingen te verzorgen.

Daarnaast worden de opkamers gebruikt als ontmoetingsplaats in de ruimste zin van het woord. Gezellig formeel of informeel samen komen, het kan bij ons allemaal! Ontbijt, lunch of in de middag een borrelplank erbij geen enkel probleem?

Onze standaard arrangementen vind je Arrangementen Archieven – Weiderund terug. Uiteraard maken wij ook graag een afspraak om specifieke wensen te bespreken en je verblijf op maat te maken.

Meer informatie? Neem even contact op met Esther 06 484 666 52 op bezoek de website www.marienhofwestmaas.nl