De Mariënhof is niet alleen bekend vanwege de mooie runderen die er met liefde grootgebracht worden, maar vooral ook vanwege zijn authentieke en historische karakter!

Zowel het jachthuis als de landbouwschuur hebben de rijks monumentale status. Het jachthuis is anno 1597 en de landbouwschuur anno 1735. Het jachthuis is recent in oude luister hersteld.

De middeleeuwse opkamers van ons jachthuis zijn nog helemaal intact, origineel en authentiek! 425 jaar oud het is bijna niet te bevatten!

Vanaf heden kan je bij ons tijdens de winkeltijden op vrijdag en zaterdag genieten van een kopje koffie, een cappuccino of espresso, een thee of een sapje op ons terras met uitzicht op de runderen in de wei of bij minder weer in de middeleeuwse opkamers.

De laatste zondag van de maand tussen 10.30 en 12.30 uur verzorgen wij exclusieve rondleidingen incl. koffie, thee en lokale lekkernijen in de middeleeuwse opkamers. Individueel aanmelden is geen probleem.  Aanmelden kan per e-mail : info@marienhofwestmaas.nl

Daarnaast worden de opkamers gebruikt als ontmoetingsplaats in de ruimste zin van het woord. Gezellig formeel of informeel in een privé setting samen komen, het kan bij ons! Ontbijt, lunch en/of borrelplank erbij nuttigen? We verzorgen het allemaal, uiteraard in overleg en op maat.

Meer informatie? Neem even contact op met Esther 06 484 666 52 op bezoek de website www.marienhofwestmaas.nl