Winkel openingstijden :

Vrijdag 9.00 – 18.00 uur

Zaterdag 9.00 – 17.00 uur

wij hebben pin!

Save the date: 21 december 2023 organiseren wij een open stal avond. Tussen 18.00 – 20.30 uur ben je van harte welkom. Op de pagina activiteiten agenda vind je meer informatie. 

Iedere week wordt onze vleesvoorraad vers aangevuld. Vrijdagmorgen om 9 uur gaat het de verkoop in. Er is altijd vlees op voorraad, op vrijdag is de sortering het grootste op = op.

Om een indruk te krijgen van wat wij zoal te bieden hebben kijk dan even naar het standaard assortiment op deze site. In onze winkel hebben we nog veel meer soorten vlees. Om een betere balans te vinden tussen werk en privé nemen wij vooraf geen bestellingen meer aan. Je kan gewoon naar de winkel komen, wie het eerste komt…

Mocht je nu écht iets speciaals nodig hebben dan kan je ons altijd even een e-mail sturen. Doe dit tijdig, zeker 1.5 week voor ophalen, om teleurstellingen te voorkomen. Wij reageren altijd op een e-mail. Met iets speciaals  bedoelen we bijvoorbeeld een bief hammer of een extra groot stuk staartstuk van b.v. 2,5 kilo.  Wil je vlees reserveren voor een groter gezelschap bijvoorbeeld een straat BBQ dan kan je dit ook even op de e-mail zetten: info@weiderund.nl

Honden en roken zijn niet toegestaan op ons erf.

In de ruimste zin van het woord ontvangen wij ook groepen. Meer informatie m.b.t. onze standaard arrangementen vind je hier. Natuurlijk verzorgen we ook naar wens en op maat.

De Mariënhof is echt een belevenis in de ruimste zin van het woord!  – centraal in Hoeksche Waard – veel frisse lucht – prachtige, inspirerende omgeving – wifi – 55″ beeldscherm – nette toilet voorziening.

Vragen? 06 484 666 52 of per e-mail info@weiderund.nl of info@marienhofwestmaas.nl