Winkel openingstijden :

Vrijdag 9.00 – 18.00 uur

Zaterdag 9.00 – 17.00 uur

wij hebben pin!

* Voor Pasen zijn wij gewoon vrijdag 7 en zaterdag 8 april open zoals je van ons gewend bent

Iedere week wordt onze vleesvoorraad vers aangevuld. Vrijdagmorgen gaat het de verkoop in. Er is altijd vlees op voorraad, op vrijdag is de sortering het grootste.

Om een indruk te krijgen van wat wij zoal te bieden hebben kan je ons standaard assortiment op deze site bekijken. In onze winkel hebben we nog veel meer soorten vlees. Om een betere balans te vinden tussen werk en privé nemen wij vooraf geen bestellingen meer aan. Je kan gewoon naar de winkel komen, wie het eerste komt…

Mocht je nu écht iets speciaals nodig hebben dan kan je ons altijd even een e-mail sturen. Doe dit tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Wij reageren altijd op een e-mail. Met iets speciaals  bedoelen we bijvoorbeeld een bief hammer of een staartstuk van 1.5 kilo.  Wil je vlees reserveren voor een groter gezelschap bijvoorbeeld een straat BBQ dan kan je dit ook even op de e-mail zetten: info@weiderund.nl

Honden en roken zijn niet toegestaan op ons erf.

Wij verzorgen ook boerderij excursies en je kan bij ons ook genieten van horeca in onze middeleeuwse opkamers of buiten op ons boerderij terras. Excursies vooraf te bespreken.

De Mariënhof is echt een belevenis in de ruimste zin van het woord!  – centraal in Hoeksche Waard – veel frisse lucht – prachtige, inspirerende omgeving – wifi – 55″ beeldscherm – nette toilet voorziening.

Vragen? 06 484 666 52 of per e-mail: info@marienhofwestmaas.nl